NYFØDTFOTOGRAFERING

2200,-

Varighet 2-3 timer

Fotograferingen gjennomføres før dag 14., aller helst når den lille er mellom 8-10 dager. Dette er for å fange de første, nyfødte trekkene, og for å enklest gjennomføre fotograferingen med en sovende baby. Etterhvert som de blir eldre, begynner de å bli vant til livet utenfor livmoren, de begynner å strekke på armer og ben, og sover ikke like tungt. At babyen sover, eller er rolig og trygg, er helt avgjørende for gode bilder.

Vi fotograferer på formiddagen, med oppstart mellom kl. 09-10. Jeg setter av god tid til dere, og beregner tid til mating og byssing underveis. Studioet blir godt varmet opp, og du får tilgang til stellebord og stelleprodukter.

Hjemmefotografering

Jeg har med meg alt av utstyr, og du kan slappe av i eget hjem under fotograferingen.

Faktureres med kr. 5 pr/km fra Larkollen.

Praktisk info.


  • Ved booking av nyfødtfoto, får du tilsendt en liten guide med forberedelser til fotograferingen. Denne må følges, og er viktig for at vi på best mulig måte skal få fine bilder av ditt barn.


  • Det er viktig at du gjør deg kjent med min fotografiske stil før du booker time. Hver fotografering er unik, og ingen bilder/oppsett blir helt like. Har du preferanser til noe spesielt du har sett i mine kanaler, skriver du det i bookingen.


  • Partner må gjerne være med på fotograferingen, og dette er selvsagt kostnadsfritt. Av sikkerhetsmessige hensyn, anbefaler jeg at søsken er over 3 år før de skal være med på bildene.


  • Det er dessverre ikke anledning til å ta med dyr i studioet.  • Husk å ta kontakt med meg allerede når du går gravid! Det kan være lurt å bestille time etter ordinær ultralyd, når termindatoen er satt.

Se full prisliste her

nyfødtfotografering moss viken

få med deg siste nytt på instagram