ta vare på den første tiden

..den får du aldri tilbake

Som nybakt mamma, går dagene så altfor fort. Det er mye nytt å sette seg inn i, og mens kroppen skriker etter mer søvn og hvile, sprenger hjertet av kjærlighet. Det er en rar, men vanvittig fin tid.
Ikke glem å forevige barnets første tid på jorda - det vil du aldri angre på!

2200,-

Varighet ca. 3 timer


NYFØDTFOTOGRAFERING


Fotograferingen foregår før dag 14, dette for å bevare de nyfødte trekkene, og for å enklest gjennomføre fotograferingen med en sovende baby. Etterhvert som de blir eldre, begynner de å strekke på armer og bein, og sover ikke like tungt. At babyen sover, eller er veldig rolig, er helt avgjørende for gode bilder. +


Nyfødtfoto skjer på formiddagen, mellom kl. 09-10. Vi setter av god tid, og jeg beregner tid til mating og byssing underveis. Studioet blir godt oppvarmet, og du får tilgang til stellebord og stelleprodukter, samt utlån av rekvisitter, klær etc.


Ved booking av nyfødtfoto, får du tilsendt en liten guide med forberedelser til fotograferingen. Denne må følges, og er viktig for at vi på best mulig måte skal få fine bilder av ditt barn.


Det er viktig at du gjør deg kjent med min fotografiske stil før du booker time. Hver fotografering er unik, og ingen bilder/oppsett blir helt like. Har du preferanser til noe spesielt du har sett i mine kanaler, skriver du det i bookingen.


Partner kan kostnadsfritt bli med på bildene. Av sikkerhetsmessige hensyn, må søsken være over 3 år for å være med på bildene. Dessverre ikke anledning til dyr i studioet.


Hjemmefotografering

Jeg har med meg alt av utstyr, og du kan slappe av i eget hjem under fotograferingen.

Faktureres med kr. 5 pr/km fra Larkollen.


OBS: Husk å ta kontakt med meg allerede når du går gravid! Kalenderen fylles fort opp, og du kan risikere å ikke få time dersom du er sent ute.


Se full prisliste her


Booker du nyfødtfoto hos meg, får du babyfotografering til HALV PRIS!

nyfødtfotografering moss viken

få med deg siste nytt på instagram