nyfødtfotografering

NYFØDTFOTOGRAFERING

2200,-*

Varighet ca. 3 timer


Fotograferingen foregår før dag 14, dette for å bevare de nyfødte trekkene, og for å enklest gjennomføre fotograferingen med en sovende baby. Etterhvert som de blir eldre, begynner de å strekke på armer og bein, og sover ikke like tungt.


Nyfødtfoto skjer på formiddagen, mellom kl. 09-10. Vi setter av god tid, og jeg beregner tid til mating og byssing underveis. Studioet blir godt oppvarmet, og du får tilgang til stellebord og stelleprodukter, samt utlån av rekvisitter, klær etc.


Ved booking av nyfødtfoto, får du tilsendt en liten guide med forberedelser til fotograferingen. Denne må følges, og er viktig for at vi på best mulig måte skal få fine bilder av ditt barn.


Det er viktig at du gjør deg kjent med min fotografiske stil før du booker time. Hver fotografering er unik, og ingen bilder/oppsett blir helt like. Har du preferanser til noe spesielt du har sett i mine kanaler, skriver du det i bookingen.


OBS: Husk å ta kontakt med meg allerede når du går gravid! Kalenderen fylles fort opp, og du kan risikere å ikke få time dersom du er sent ute.


*Bildeprodukter kommer i tillegg.

Se full prisliste her


Booker du nyfødtfoto hos meg, får du gravidfotograferingen GRATIS!

Se egne pakker her

nyfødtfotograf
nyfødt Jeløy moss nyfødtfotografering
nyfødtfoto