GRAVIDFOTOGRAFERING1850,-*

Varighet ca. 1-2 timerGravidfotografering er virkelig min favoritt. Gravide kvinner må jo være noe av det råeste som finnes! Etter selv å ha gjennomgått et svangerskap, har jeg virkelig fått øynene opp for hvor fantastisk kvinnekroppen er. Jeg føler meg utrolig privilegert som får forevige disse kvinnene, i sine siste uker av svangerskapet. De er alle ulike, men like vakre med sine struttende mager og drømmer for fremtiden.


I de siste ukene av svangerskapet er det ikke alle som føler seg helt topp. Det er normalt, og fullt forståelig. Mange er slitne, kjenner på vondter, hovne bein og klær som strammer. Men, jeg har fortsatt til gode å høre noen som går fra fotograferingen og angrer på at de dro! Hos meg får du låne one-size kjoler og blomsterkranser, og jeg guider deg trygt gjennom fotograferingen med tips og triks.

Når været tillater det, anbefaler jeg alltid kundene mine å velge gravidfoto utendørs i gyllent lys. Det blir magisk!Dette er minner du setter pris på når du har babyen din i armene..Og du, booker du nyfødtfotografering, får du gravidfotograferingen GRATIS!

Se pakkepriser herSamboer/barn kan kostnadsfritt være med på bildene.


*Bildeprodukter kommer i tillegg.

Se full prisliste her.

gravidfotografering viken
gravidfoto
gravidfotografering jeløy moss
gravidfotografering viken