barnefoto familiefotografering

BARNEFOTOGRAFERING

1790,-

Varighet ca. 1 time

Barnebilder har blitt min spesialitet, og er noe jeg virkelig elsker! De nydelige, små ansiktene, det begynnende tannfrembruddet, noen sjenerte, andre utadvendte og nysgjerrige. Personligheten blir mer og mer tydelig, og skinner gjennom på bildene.

Jeg synes alle aldre er fine å fotografere, og anbefaler bilder fra 3 måneder og oppover. Etter min mening er den magiske alderen mellom 7-9 måneder, hvor babyen kan sitte selv, men ikke krabbe eller gå rundt.

Milepæler

3 mnd (barnet kan ligge på magen og løfte hodet)

7-9 mnd (barnet har lært seg å sitte)

12 mnd (typisk ettårsfotografering hvor barnet kan stå, sitte på krakk etc.)

1 år + (barnet gjør som det selv vil!)


Praktisk info.


  • Du velger om du ønsker bilder ute i naturen, eller i studio. Utefotografering er væravhengig, og vi ser an værmeldingen og finner en dag det lar seg gjøre. Ved fotografering i studio, kjører jeg to oppsett, ett klassisk med blitslys og fotobakgrunn, og et mer livsstilsinspirert.


  • Barn er forskjellige, og for noen kan det ta tid å føle seg trygg foran en ukjent person. Dette tar jeg naturligvis hensyn til, og jeg prøver å bli litt kjent med barnet før vi setter i gang. For å få de fineste og naturligste smil og uttrykk, er det viktig at mamma eller pappa er i nærheten. Men - et alvorlig barneansikt, noen totter i munnen eller store, granskende øyne, er like sjarmerende som et smil!


  • Ved booking får du tilgang til kundegarderoben, hvor det er plagg i tidløse farger og i deilige materialer som gjør seg fint på foto. NB: Begrenset antall størrelser. Dette kan vi se på sammen ved booking.


Se full prisliste her

barnefotografering

få med deg siste nytt på instagram